Criar uma Loja Virtual Grátis


Total de visitas: 48667

Libros gratis para leer sin descargar LA TEVA

Libros gratis para leer sin descargar LA TEVA

LA TEVA OMBRA (PRIMER PREMI PROA DE NOVEL·LA) de JORDI NOPCA

Libros gratis para leer sin descargar LA TEVA OMBRA (PRIMER PREMI PROA DE NOVEL·LA) PDB MOBI 9788475888002 de JORDI NOPCA (Literatura española)

Descargar LA TEVA OMBRA (PRIMER PREMI PROA DE NOVEL·LA) PDF


Ficha técnica

  • LA TEVA OMBRA (PRIMER PREMI PROA DE NOVEL·LA)
  • JORDI NOPCA
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788475888002
  • Editorial: EDICIONS PROA S.A

Descargar eBook gratisLibros gratis para leer sin descargar LA TEVA OMBRA (PRIMER PREMI PROA DE NOVEL·LA) PDB MOBI 9788475888002 de JORDI NOPCA (Literatura española)

Overview

Primer Premi Proa de Novel·la

Les vides dels dos germans que protagonitzen La teva ombra transcorren en paral·lel, ara com dos rius, ara com dos cotxes en sentit contrari. L’estiu del 2010, en Pere, de vint-i-cinc anys, que viu a Barcelona amb els pares, es distreu amb la música electrònica, el projecte d’una pàgi­na web d’oci i cultura i les trobades sexuals amb la Kate, una violinista anglesa enigmàtica. Però no aconsegueix treure’s del cap la seva exnòvia Laura. Mentrestant, el seu germà gran, en Joan, un lector voraç que fa de mestre de primària, porta una vida secreta que l’afectarà de ple.

La teva ombra és una novel·la ambiciosa sobre la identi­tat personal en els nostres dies, que combina de manera brillant el drama i la ironia.

Pdf Recomendados: Is it legal to download free audio books Stargate Universe: Back to Destiny by Mark L. Haynes, J. C. Vaughn, Giancarlo Caracuzzo, Eliseu Gouveia, Clint Hilinski 9781945205125 read pdf, Free electronics ebooks download Lies Sleeping by Ben Aaronovitch 9780756411350 English version here, Free epub ebook to download Extinct: An Illustrated Exploration of Animals That Have Disappeared by Lucas Riera, Jack Tite MOBI PDF read pdf,